2012-11-29 21:50:20• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Ikrek - A mai nap csodálatos lesz!

Napi horoszkóp november 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A mai napis Holdszünettel kezdődik, ami 14.56-ig eltart. Ezek megint olyan órák, amikor nem tudsz ugyan teljesítményt felmutatni, de erre nincs is szükséged. A késő délutántól a Hold a Rák jegyébe lép. Ez meghívást jelent, hogy az estédet otthonodban töltsd el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Vénusz és Mars határozzák meg a mai napot is. Délelőtt még tart a Holdszünet, ami lehetővé teszi, hogy nyugodtan tudj dolgozni. A Hold ezután jegyet vált, belép 14.46-kor a Rák jegyébe. Most még kellemes is lesz. Ezt a mágikus, érzelmes napot semmi esetre sem szabad egyedül befejezned.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Végre! A mai nap csodálatos lesz. Az élet ma kizárólag könnyed oldaláról mutatja magát. A Hold saját jegyedben lendületet és könnyedséget ad neked. Az élet túl szép ahhoz, hogy munkába öld magad. Ennek alapján ma megengedsz magadnak néhány szép szünetet, melyekben kollégáiddal beszélgetsz, kávézol. Felejtsd el pár órára az apró bosszúságokat. Biztos vagyok benne, hogy ma találkozol olyanokkal, akik hasonlóan jó hangulatban vannak. Az égen ugyanis Mars és Vénusz harmonikus kapcsolatra lépnek egymással, ami közvetlenül téged nem érint, de másokat igen, és az ő jó hangulatuk a tiéden is javít.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák


A mai napon némi türelemre lesz szükséged. A nap első órái egy Holdszünetnek esnek áldozatul. 14.56-kor a Hold belép a te jegyedbe, te pedig máris nagyszerűen fogod érezni magad, először ezen a héten. Este teljesen boldog leszel, még ha egyedül töltöd is az időt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A tegnap elkezdődött Holdszünet csak ma 14.56-kor ér véget. Ekkor kap kedvet a Hold, hogy ismét bekapcsolódjon a kozmikus történésbe. Most már a Rák jegyében áll. Ez téged fáraszt, és én fogadni mernék, hogy ma korán mész el aludni. Miért is ne? Ebből úgy sem lehet eleget kapni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma kezdetben még tart a tegnap elkezdődött Holdszünet, egészen 14.56-ig. így akár már ma elkezdheted a hétvégét, hiszen 15 óra után már úgysem tudsz sokat végezni. Az estét ismét Mars és Vénusz számára kell fenntartani (tehát a szerelemnek). Úgy tűnik, hogy ma közted és egy másik kedves ember között nagyon sok közelség jön létre.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A tegnap kezdődött Holdszünet ma 14.56-kor ér véget. Ez azt jelenti, hogy nem szabad nagy teljesítménnyel vagy sikerekkel számolnod. Este a Hold a Rák jegyében áll, benned pedig úrrá lesz a vágy, hogy otthon helyezd kényelembe magad. Valakinek vigaszra van szüksége, és ehhez pont te vagy a megfelelő személy.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vénusz és Mars kapcsolata ma is még nagyon erős. A Hold még 14.56-ig szünetel, utána belép a Rák jegyébe. Most minden tettednél közrejátszanak érzelmeid. Szívvel csinálsz mindent. Este csodaszép, harmonikus órákat töltesz el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A tegnap kezdődött Holdszünet ma 14.56-kor ér véget. Nagy és sikeres teljesítményre így nem számíthatsz. Ez egy olyan nap, amit csak hagyni kell eltelni, és úgy kell venni, ahogy jön. Ezután azonban a Hold a Rák jegyébe lép, és téged valami hazacsábít. Az este kellemes és szép lesz.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Ma fellélegezhetsz. Bensődből megelégedettség érzése száll fel, ami közvetlen környezetedre is kiterjed. A Hold mindenesetre még 14.56-ig folytatja tegnap megkezdett szünetét. Ha lazítasz és önmagadnál tudsz lenni, csodálatos napod lehet. Még a szellemi világokra is ajtók nyílnak, és te találkozhatsz őrangyaloddal vagy elődeid szellemével. Ha azonban egész nap dolgoznod kell, akkor ez nehéz lesz a dolgod.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A tegnapi Holdszünet csak ma délután 14.56-kor ér véget. Ez azt jelenti, hogy az egész délelőtt elvész a hivatásbeli csúcsteljesítmények szempontjából. Estére a Hold már a Rák jegyében áll. Ez nagyon kellemes. Az utolsó napok nagyon kimerítőek voltak. Hogy most ez alatt a Hold alatt otthon kipihenheted magad, egy igazi jótétemény.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Holdszünet 14.56-kot ér véget. Utána a Rák jegyében álló Hold befolyása alatt szinte még szebb idő kezdődik. Mától csodálatos szerelmi történetek kezdődnek: egymásnak rendelt emberek futnak össze. Partneri kapcsolatokban, ahol már hosszabb ideje „jégkorszak” uralkodik, ismét kialakul a szeretet és a szenvedély. Járj nyitott szívvel, tárt karokkal a következő napokban! Légy kész a találkozásra szellemi ikertestvéreddel! Mivel azonban egy titokról, egy csodáról van szó, nem szabad túl biztosnak lenned a dolgodban, különben még elűzöd a szellemeket, akik az ilyen csodákat lehetővé teszik.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: